Vælg en ydelse

Kostprofil, efterfølgende konsultation

50 minutter ⋅ DKK 600,00
Har du opnået målene fra første konsultation? Få finjusteret din kost yderligere og få hjælp til nye vaner, der holder i længden.

Akupunktur mod myggestik

20 minutter ⋅ DKK 300,00
Slip for myggestik hele sommeren med en enkelt akupunkturbehandling. Efter denne behandling kan du nyde de lange sommeraftner uden myggestik og efterfølgende kløe.

Akupunktur, 1. behandling

1 time og 15 minutter ⋅ DKK 600,00
Under første behandling gennemgår vi din sundhedstilstand og skræddersyr en behandling, der passer lige præcis til dig. Behandlingen sammensættes af akupunktur, øreakupunktur og posturologi.

Akupunktur, efterfølgende behandling

50 minutter ⋅ DKK 600,00
Behandlingen tilpasses gang for gang og sammensættes af akupunktur, øreakupunktur og posturologi.

Kosmetisk akupunktur, 1. behandling

1 time og 30 minutter ⋅ DKK 950,00
Få et strålende ansigt med smukkere hud, færre rynker og hævelser. Behandlingen afsluttes med en ansigtsmassage. Ren velvære.

Kosmetisk akupunktur, efterfølgende behandling

1 time ⋅ DKK 650,00
Byg videre på første behandling og giv ansigtet et boost. Rynker bliver færre og færre, huden stråler og din naturlige skønhed bliver fremhævet.

Ansigtsmassage

45 minutter ⋅ DKK 600,00
Få en lækker ansigtsmassage, der er ren nydelse. I ansigtet er der mange akupunkturpunkter, der bliver stimuleret under ansigtsmassage. Resultatet er derfor et friskt ansigt, en dejlig afslappet følelse og en krop i balance. Med 45 minutters forkælelse er der tid til at gå mere i dybden med specifikke problemer, hvis der er behov for det. Og ellers er det bare ekstra lang nydelse.

Ansigtsmassage

30 minutter ⋅ DKK 400,00
Få en lækker ansigtsmassage, der er ren nydelse. I ansigtet er der mange akupunkturpunkter, der bliver stimuleret under ansigtsmassage. Resultatet er derfor et friskt ansigt, en dejlig afslappet følelse og en krop i balance.

Kostprofil, første konsultation inklusive akupunktur

1 time og 30 minutter ⋅ DKK 850,00
Få kortlagt hvilken kost der er rigtig for dig på baggrund af de problemer du døjer med. Så kan du spise dig ud af dine gener og tage hul på nye gode vaner, der er langtidsholdbare.

Vælg en tid

Udfyld informationer

+45

eller


Betaling

Bekræftelse

Dette er en service leveret af Terapeut Booking