Vælg en ydelse

Akupunktur 1. behandling

1 time og 30 minutter ⋅ DKK 550,00
Akupunktur 1. konsultation starter altid med en gennemgang/fortælling af dine symptomer/lidelser/diagnoser og hvad du ønsker behandlet.
Du vil blive stillet en del spørgsmål, så jeg kan få indblik/overblik over dine evt. ubalancer.
Det kan feks. være omkring kost, motion, stress, arbejde, søvn, mm.
1. behandling vil også kunne kombineres med at jeg iagttager tungen og mærker pulsslag i forskellige positioner. Disse diagnose redskaber sammen med dine symptomer kan give mig et billed af kroppens tilstand.
Alle behandlinger kan også kombineres med enten Cupper, Gua Sha ,El stimulation, Moxa.

Akupunktur normalbehandling

20 minutter ⋅ DKK 400,00
I de efterfølgende akupunktur behandlinger vil vi altid starte med en kort snak omkring dine symptomer siden sidst (forbedringer eller forværringer) som vil kunne forekomme de første par gange som tegn på en proces er igang.
Her er der også altid tid til evt. spørgsmål eller gennemgang af yderligere vejledning i forhold til dine ubalancer.

NADA Akupunktur

20 minutter ⋅ DKK 400,00

AcuNova behandling

20 minutter ⋅ DKK 400,00
ACUNOVA OGSÅ KALDT AKUPUNKTUR 2000

Denne akupunkturmetode er en dansk opfindelse af nyere dato. Det var John Boel, dansk akupunktør, som i 1998, fandt frem til en ny form for akupunktur. Nålen placeres i led, således de rammer nervebaner, som så giver besked til hjernebarken, hypofysen og hypotahalamus, hvilket sætter gang i en proces, som helbreder det aktiverede område.Det er en meget effektivt metode til at behandle smerter.I modsætning til klassisk kinesisk akupunktur, som virker via akupunkturpunkter, der ligger langs de 12 såkaldte meridianer (energibaner) vi har i kroppen, så virker AcuNova via nervesystemet. Nervesystemet påvirkes ved hjælp af reflekspunkter i og omkring alle led i kroppen. Rundt omkring leddene er der specielle områder, hvorfra man kan sende signaler til hjernen, frigøre hormonstoffer og derigennem påvirke specifikke dele af kroppen.Hvad behandler man oftest mod ?

AcuNova er kendt for at være en effektiv behandling mod smerter og skader. De fleste patienter bliver behandlet med AcuNova mod smerter og skader i ryg, skulder, tennisalbue, golfalbue, knæ, sportsskader osv. Man behandler også med AcuNova mod bl.a. lungebetændelse og allergier.ACUNOVA … ACU – HVAD FOR NOGET ?
AcuNova er, som tidligere nævnt, en nytænkning af akupunktur.

John Boel skriver i sin bog Fremtidens medicin, 2013, at kinesisk akupunktur (TCM) gør brug af 12 elektriske baner på og i kroppen. Hvilke også har indflydelse på de 12 vigtigste af kroppens organer. Banerne kaldes for meridianer – tidligere kaldte man disse for kanaler, men i dag kaldes de for meridianer f.eks: hjertemeridian – lungemeridian – levermeridian og mavemeridianerne. Kineserne siger, at livsenergien Qi flyder i meridianerne.
Eksistensen af disse meridianer blev bevist af nogen franske forskere for nogle år siden ved hjælp af radioaktive stoffer og avanceret teknologi.Forskellen på klassisk akupunktur og AcuNova

“Apropos videnskab. Da jeg startede som akupunktør i 1983, kaldte flertallet af lægerne akupunktur for kvaksalveri. Nu er vinden heldigvis vendt. I dag er der er flere og flere læger, der anvender akupunktur. Man må virkelig beundre dem, der gør det, da behandlingsmetoden er meget forskellig fra den, de lærte under lægestudiet. Det svarer næsten til, at en jødisk rabbiner skal til at arbejde som kristen præst.” Boel, John: Fremtidens medicin. 2013, side 9.Traditionel Kinesisk Medicin stiller en diagnose meget anderledes end indenfor vestlig medicin.

Når akupunktøren kender symptomerne, går undersøgelsen af patientens balance i gang. Akupunktøren er interesseret i at vide, om der er underskud eller overskud af yin eller yang i meridianerne og organerne. Undersøgelsesmetoderne er mange. En af metoderne er at trykke på forskellige punkter – på meridianerne eller reflekspunkter til disse – for at undersøge, om disse er ømme eller “spændte”.

“AcuNova virker anderledes end alle andre akupunktur systemer. Akupunktur-punkterne ligger i og omkring alle led i kroppen.
Rundt omkring ledene er der specielle centre, hvorfra man kan sende signaler til hjernen og derigennem påvirke forskellig dele af kroppen“.AcuNova virker via nervesystemet – hjernen.

“Lad os bruge eksemplet med et hold i nakken. Når man rammer det helt rigtige punkt (lige i reflekskuglen) med en akupunkturnål, fx. i langefingerens yderste led, føler patienten en svag elektrisk strøm.
Årsagen hertil er, at indsættelsen af akupunkturnålen i en reflekskugle starter proces. Dvs. der starter en strøm med en bestemt frekvens. Hvert akupunktur udsender sin egen unikke frekvens.”Hver måned bliver ca. 1.000.000 klienter verden over behandlet af de godt 4.000 læger og alternative behandlere fra 50 lande, der har lært det nye helsesystem.

Ryge afvænning 1. behandling

1 time ⋅ DKK 1.000,00
Rygning og nikotin i det hele taget giver hos nogen en meget kraftig afhængighed. I USA har man sammenholdt afhængighed af en række stoffer, blandt andre kokain, heroin og nikotin, og det viste sig, at nikotin var det stof, der gav mest afhængighed. Der er i hjernen påvist receptorer for nikotin, og jo mere man ryger, jo flere receptorer for nikotin får man. Det er endda vist, at børn af rygere er født med flere nikotinreceptorer, og at disse børn lettere bliver afhængige af nikotin senere i livet.
Dertil kommer, at hvis en gravid ryger, bliver barnet ikke udviklet så godt, som hvis moderen var ikke-ryger. Fødselsvægten bliver mindre! Også senere er risikoen for bla. kolik, bronkitis, lungebetændelse, allergi og mellemørebetændelse større.
Rygning øger også risikoen for en række sygdomme livet igennem, blandt andre kræft (ikke kun i lungerne), KOL med kronisk bronkitis og store lunger, celleforandringer på livmoderhalsen, dårligt immunforsvar, for højt blodtryk, åreforkalkning, depression, nyresten, mavesår, tandkødsbetændelse og dårlig ånde. Rygere udtømmer på denne måde deres beholdning af de livsvigtige antioxidanter, først og fremmest C-vitamin og E-vitamin sammen med hele gruppen af B-vitaminer, der er vigtige for alle omsætninger i kroppen, og selen.
De symptomer, som hyppigst forekommer hos afhængige rygere, når de holder op, er tobakshunger, træthed, dårlig evne til at koncentrere sig, irritabilitet, angst, dårlig evne til at styre arme og ben (koordinationen), kvalme, hovedpine og øget appetit (rygning dæmper appetitten).
Først og fremmest skal man have lyst og vilje til at holde op. Ellers vil det ikke lykkes. Men hos mange er det ikke nok til at holde abstinenserne i skak efter rygeophøret. Der skal mere til.
Det er vigtigt at fokusere på de gode ting, der vil ske efter ophør med rygning. For eksempel at man får bedre kondition og ydeevne. Det kan man overbevise sig selv om ved at tage en løbetur hver dag fra et bestemt punkt og så notere, hvor langt man kan løbe, før man må stå stille og puste. Det vil samtidig modvirke vægtøgningen. Motion er også en erstatning for rygning og er god for psyken.
Har man fået symptomer fra lungerne, vil de oftest forsvinde, så åndedrættet bliver friere. Man ved for eksempel, at hvis man holder op med at ryge to måneder for en operation, falder risikoen for lungekomplikationer efter operationen til mindre end den halve. Luften i hjemmet bliver meget friskere, og tøjet stinker ikke af røg om morgenen, når man skal have det på, og halsen er ikke ru. Hosten forsvinder.
Appetitten bliver meget bedre, og man kan pludselig smage det, man spiser. Musklerne får det også bedre, fordi der løber mere blod gennem dem. Man sparer en masse penge J
Blot fem minutters motion, som fx gang eller fitness træning, viste sig at være lige så effektivt som et nikotinplaster. En kort, men intensiv gang træning nedsatte trangen til at ryge i 30 til 40 minutter, mens let motion nedsatte trangen i 15 minutter.
En god, men overset hjælp til at nedsætte tobakshungeren og dæmpe abstinenserne er at ændre sin kost til at blive mere basedannende. Det betyder, at man skal sørge for at spise mere grønt og frugt, der langsomt frigør nikotin fra depoter i fedt og muskler. Man skal tilsvarende spise begrænsede mængder af kød og kornprodukter, der er syredannende kost. Et tilskud af æblecidereddike et par gange dagligt kan være en stor hjælp, da den er basedannende. En teskefuld natriumbikarbonat (natron) flere gange dagligt er også godt.
Det er madens indhold af mineraler, der er bestemmende for syre-basebalance-værdierne i den. Kalk, kalium, natrium, magnesium, mangan, som især findes i frugter og grønsager, giver baseværdier. Mælk, mandler, tygget korn, hirse og boghvede giver et neutralt pH (6-7). De essentielle fedtsyrer i koldpresset planteolie er også med til at modvirke abstinenser og nedsætte hungeren efter tobak, fx en blanding af hørfrøolie og kæmpenatlysolie (fx Livets Olie).
Herud over anbefales det at tage tilskud af antioxidanter, især C-vitamin, E-vitamin, Q10, alle B-vitaminerne, A-vitamin, selen og zink. Foruden et generelt mineraltilskud af god kvalitet.

Dybde- & sportsmassage 30 min.

30 minutter ⋅ DKK 320,00
Dybde- og sportsmassage giver følgende forbedringer af kroppens funktioner:

• Fjerner og forebygger infiltrationer
• Forbedrer blodcirkulationenMassage
• Forbedrer leddenes bevægelighed og styrke
• Tilfører musklerne ny energi og styrke
• Forbedret udskillelse af skadelige affaldsstoffer
• Medvirker til at give et bedre velbefindeBeroliger nervesystemet og dermed kroppens hormonelle stresshåndtering.Problemer i muskulaturen skyldes ofte påvirkninger vi er udsat for i vores hverdag, f.eks.:

• Forkerte arbejdsstillinger
• Ensidigt gentaget arbejde
• Hård træning ved sportsudøvelse
• For lidt eller for dårlig udstrækning
• Stress og psykiske problemer
• Usund kostFølgende lidelser er nogle af de problemer, der med fordel behandles med dybde- eller sportsmassage:

• Muskelspændinger
• Spændingshovedpine
• Stress
• Forstuvninger
• Fordøjelsesproblemer
• Søvnløshed
• Piskesmæld
• Tennis- og golfarme
• Iskias
• Frossen skulder
• Fibersprængninger
• Sene skede hinde betændelse
• Led og muskelsmerterDybde- og sportsmassagen kan ofte med fordel kombineres med akupunktur, ”Trigger-punkt” behandling eller ”Cupping-massage”, efter skøn af den professionelle behandler ( et triggerpunkt er en afgrænset og tydelig følelig, lille knudeagtig sammentrækning i muskelvævet ).

Dybde- & sportsmassage 30 min.

40 minutter ⋅ DKK 320,00
Dybde- og sportsmassage giver følgende forbedringer af kroppens funktioner:

• Fjerner og forebygger infiltrationer
• Forbedrer blodcirkulationenMassage
• Forbedrer leddenes bevægelighed og styrke
• Tilfører musklerne ny energi og styrke
• Forbedret udskillelse af skadelige affaldsstoffer
• Medvirker til at give et bedre velbefindeBeroliger nervesystemet og dermed kroppens hormonelle stresshåndtering.Problemer i muskulaturen skyldes ofte påvirkninger vi er udsat for i vores hverdag, f.eks.:

• Forkerte arbejdsstillinger
• Ensidigt gentaget arbejde
• Hård træning ved sportsudøvelse
• For lidt eller for dårlig udstrækning
• Stress og psykiske problemer
• Usund kostFølgende lidelser er nogle af de problemer, der med fordel behandles med dybde- eller sportsmassage:

• Muskelspændinger
• Spændingshovedpine
• Stress
• Forstuvninger
• Fordøjelsesproblemer
• Søvnløshed
• Piskesmæld
• Tennis- og golfarme
• Iskias
• Frossen skulder
• Fibersprængninger
• Sene skede hinde betændelse
• Led og muskelsmerterDybde- og sportsmassagen kan ofte med fordel kombineres med akupunktur, ”Trigger-punkt” behandling eller ”Cupping-massage”, efter skøn af den professionelle behandler ( et triggerpunkt er en afgrænset og tydelig følelig, lille knudeagtig sammentrækning i muskelvævet ).

Dybde- & sportsmassage 30 min.

45 minutter ⋅ DKK 320,00
Dybde- og sportsmassage giver følgende forbedringer af kroppens funktioner:

• Fjerner og forebygger infiltrationer
• Forbedrer blodcirkulationenMassage
• Forbedrer leddenes bevægelighed og styrke
• Tilfører musklerne ny energi og styrke
• Forbedret udskillelse af skadelige affaldsstoffer
• Medvirker til at give et bedre velbefindeBeroliger nervesystemet og dermed kroppens hormonelle stresshåndtering.Problemer i muskulaturen skyldes ofte påvirkninger vi er udsat for i vores hverdag, f.eks.:

• Forkerte arbejdsstillinger
• Ensidigt gentaget arbejde
• Hård træning ved sportsudøvelse
• For lidt eller for dårlig udstrækning
• Stress og psykiske problemer
• Usund kostFølgende lidelser er nogle af de problemer, der med fordel behandles med dybde- eller sportsmassage:

• Muskelspændinger
• Spændingshovedpine
• Stress
• Forstuvninger
• Fordøjelsesproblemer
• Søvnløshed
• Piskesmæld
• Tennis- og golfarme
• Iskias
• Frossen skulder
• Fibersprængninger
• Sene skede hinde betændelse
• Led og muskelsmerterDybde- og sportsmassagen kan ofte med fordel kombineres med akupunktur, ”Trigger-punkt” behandling eller ”Cupping-massage”, efter skøn af den professionelle behandler ( et triggerpunkt er en afgrænset og tydelig følelig, lille knudeagtig sammentrækning i muskelvævet ).

Dybde- & Sportsmassage 45 min.

45 minutter ⋅ DKK 400,00
Dybde- og sportsmassage giver følgende forbedringer af kroppens funktioner:

• Fjerner og forebygger infiltrationer
• Forbedrer blodcirkulationenMassage
• Forbedrer leddenes bevægelighed og styrke
• Tilfører musklerne ny energi og styrke
• Forbedret udskillelse af skadelige affaldsstoffer
• Medvirker til at give et bedre velbefindeBeroliger nervesystemet og dermed kroppens hormonelle stresshåndtering.Problemer i muskulaturen skyldes ofte påvirkninger vi er udsat for i vores hverdag, f.eks.:

• Forkerte arbejdsstillinger
• Ensidigt gentaget arbejde
• Hård træning ved sportsudøvelse
• For lidt eller for dårlig udstrækning
• Stress og psykiske problemer
• Usund kostFølgende lidelser er nogle af de problemer, der med fordel behandles med dybde- eller sportsmassage:

• Muskelspændinger
• Spændingshovedpine
• Stress
• Forstuvninger
• Fordøjelsesproblemer
• Søvnløshed
• Piskesmæld
• Tennis- og golfarme
• Iskias
• Frossen skulder
• Fibersprængninger
• Sene skede hinde betændelse
• Led og muskelsmerterDybde- og sportsmassagen kan ofte med fordel kombineres med akupunktur, ”Trigger-punkt” behandling eller ”Cupping-massage”, efter skøn af den professionelle behandler ( et triggerpunkt er en afgrænset og tydelig følelig, lille knudeagtig sammentrækning i muskelvævet ).

Dybde- & Sportsmassage 45 min.

55 minutter ⋅ DKK 400,00
Dybde- og sportsmassage giver følgende forbedringer af kroppens funktioner:

• Fjerner og forebygger infiltrationer
• Forbedrer blodcirkulationenMassage
• Forbedrer leddenes bevægelighed og styrke
• Tilfører musklerne ny energi og styrke
• Forbedret udskillelse af skadelige affaldsstoffer
• Medvirker til at give et bedre velbefindeBeroliger nervesystemet og dermed kroppens hormonelle stresshåndtering.Problemer i muskulaturen skyldes ofte påvirkninger vi er udsat for i vores hverdag, f.eks.:

• Forkerte arbejdsstillinger
• Ensidigt gentaget arbejde
• Hård træning ved sportsudøvelse
• For lidt eller for dårlig udstrækning
• Stress og psykiske problemer
• Usund kostFølgende lidelser er nogle af de problemer, der med fordel behandles med dybde- eller sportsmassage:

• Muskelspændinger
• Spændingshovedpine
• Stress
• Forstuvninger
• Fordøjelsesproblemer
• Søvnløshed
• Piskesmæld
• Tennis- og golfarme
• Iskias
• Frossen skulder
• Fibersprængninger
• Sene skede hinde betændelse
• Led og muskelsmerterDybde- og sportsmassagen kan ofte med fordel kombineres med akupunktur, ”Trigger-punkt” behandling eller ”Cupping-massage”, efter skøn af den professionelle behandler ( et triggerpunkt er en afgrænset og tydelig følelig, lille knudeagtig sammentrækning i muskelvævet ).

Dybde- & sportsmassage 45 min.

1 time ⋅ DKK 400,00
Dybde- og sportsmassage giver følgende forbedringer af kroppens funktioner:

• Fjerner og forebygger infiltrationer
• Forbedrer blodcirkulationenMassage
• Forbedrer leddenes bevægelighed og styrke
• Tilfører musklerne ny energi og styrke
• Forbedret udskillelse af skadelige affaldsstoffer
• Medvirker til at give et bedre velbefindeBeroliger nervesystemet og dermed kroppens hormonelle stresshåndtering.Problemer i muskulaturen skyldes ofte påvirkninger vi er udsat for i vores hverdag, f.eks.:

• Forkerte arbejdsstillinger
• Ensidigt gentaget arbejde
• Hård træning ved sportsudøvelse
• For lidt eller for dårlig udstrækning
• Stress og psykiske problemer
• Usund kostFølgende lidelser er nogle af de problemer, der med fordel behandles med dybde- eller sportsmassage:

• Muskelspændinger
• Spændingshovedpine
• Stress
• Forstuvninger
• Fordøjelsesproblemer
• Søvnløshed
• Piskesmæld
• Tennis- og golfarme
• Iskias
• Frossen skulder
• Fibersprængninger
• Sene skede hinde betændelse
• Led og muskelsmerterDybde- og sportsmassagen kan ofte med fordel kombineres med akupunktur, ”Trigger-punkt” behandling eller ”Cupping-massage”, efter skøn af den professionelle behandler ( et triggerpunkt er en afgrænset og tydelig følelig, lille knudeagtig sammentrækning i muskelvævet ).

Dybde- & sportsmassage 60 min.

1 time og 15 minutter ⋅ DKK 500,00
Dybde- og sportsmassage giver følgende forbedringer af kroppens funktioner:

• Fjerner og forebygger infiltrationer
• Forbedrer blodcirkulationenMassage
• Forbedrer leddenes bevægelighed og styrke
• Tilfører musklerne ny energi og styrke
• Forbedret udskillelse af skadelige affaldsstoffer
• Medvirker til at give et bedre velbefindeBeroliger nervesystemet og dermed kroppens hormonelle stresshåndtering.Problemer i muskulaturen skyldes ofte påvirkninger vi er udsat for i vores hverdag, f.eks.:

• Forkerte arbejdsstillinger
• Ensidigt gentaget arbejde
• Hård træning ved sportsudøvelse
• For lidt eller for dårlig udstrækning
• Stress og psykiske problemer
• Usund kostFølgende lidelser er nogle af de problemer, der med fordel behandles med dybde- eller sportsmassage:

• Muskelspændinger
• Spændingshovedpine
• Stress
• Forstuvninger
• Fordøjelsesproblemer
• Søvnløshed
• Piskesmæld
• Tennis- og golfarme
• Iskias
• Frossen skulder
• Fibersprængninger
• Sene skede hinde betændelse
• Led og muskelsmerterDybde- og sportsmassagen kan ofte med fordel kombineres med akupunktur, ”Trigger-punkt” behandling eller ”Cupping-massage”, efter skøn af den professionelle behandler ( et triggerpunkt er en afgrænset og tydelig følelig, lille knudeagtig sammentrækning i muskelvævet ).

Dybde- & Sportsmassage 75 min.

1 time og 30 minutter ⋅ DKK 600,00
Dybde- og sportsmassage giver følgende forbedringer af kroppens funktioner:

• Fjerner og forebygger infiltrationer
• Forbedrer blodcirkulationenMassage
• Forbedrer leddenes bevægelighed og styrke
• Tilfører musklerne ny energi og styrke
• Forbedret udskillelse af skadelige affaldsstoffer
• Medvirker til at give et bedre velbefindeBeroliger nervesystemet og dermed kroppens hormonelle stresshåndtering.Problemer i muskulaturen skyldes ofte påvirkninger vi er udsat for i vores hverdag, f.eks.:

• Forkerte arbejdsstillinger
• Ensidigt gentaget arbejde
• Hård træning ved sportsudøvelse
• For lidt eller for dårlig udstrækning
• Stress og psykiske problemer
• Usund kostFølgende lidelser er nogle af de problemer, der med fordel behandles med dybde- eller sportsmassage:

• Muskelspændinger
• Spændingshovedpine
• Stress
• Forstuvninger
• Fordøjelsesproblemer
• Søvnløshed
• Piskesmæld
• Tennis- og golfarme
• Iskias
• Frossen skulder
• Fibersprængninger
• Sene skede hinde betændelse
• Led og muskelsmerterDybde- og sportsmassagen kan ofte med fordel kombineres med akupunktur, ”Trigger-punkt” behandling eller ”Cupping-massage”, efter skøn af den professionelle behandler ( et triggerpunkt er en afgrænset og tydelig følelig, lille knudeagtig sammentrækning i muskelvævet ).

Dybde- & Sportsmassage 75 min.

1 time og 25 minutter ⋅ DKK 600,00
Dybde- og sportsmassage giver følgende forbedringer af kroppens funktioner:

• Fjerner og forebygger infiltrationer
• Forbedrer blodcirkulationenMassage
• Forbedrer leddenes bevægelighed og styrke
• Tilfører musklerne ny energi og styrke
• Forbedret udskillelse af skadelige affaldsstoffer
• Medvirker til at give et bedre velbefindeBeroliger nervesystemet og dermed kroppens hormonelle stresshåndtering.Problemer i muskulaturen skyldes ofte påvirkninger vi er udsat for i vores hverdag, f.eks.:

• Forkerte arbejdsstillinger
• Ensidigt gentaget arbejde
• Hård træning ved sportsudøvelse
• For lidt eller for dårlig udstrækning
• Stress og psykiske problemer
• Usund kostFølgende lidelser er nogle af de problemer, der med fordel behandles med dybde- eller sportsmassage:

• Muskelspændinger
• Spændingshovedpine
• Stress
• Forstuvninger
• Fordøjelsesproblemer
• Søvnløshed
• Piskesmæld
• Tennis- og golfarme
• Iskias
• Frossen skulder
• Fibersprængninger
• Sene skede hinde betændelse
• Led og muskelsmerterDybde- og sportsmassagen kan ofte med fordel kombineres med akupunktur, ”Trigger-punkt” behandling eller ”Cupping-massage”, efter skøn af den professionelle behandler ( et triggerpunkt er en afgrænset og tydelig følelig, lille knudeagtig sammentrækning i muskelvævet ).

Gravidmassage 30 min.

40 minutter ⋅ DKK 320,00
Graviditetsmassage er godt til at løsne op for dine spændinger eller for generel velvære under din graviditet.

Vi har en special massagepude, som gør det muligt for dig at ligge på maven.
Puden giver støtte til din mave og barm, så du kan slappe af og nyde behandlingen - ligegyldigt hvor langt henne du er i din graviditet.

Gravidmassage 45 min.

55 minutter ⋅ DKK 400,00
Graviditetsmassage er godt til at løsne op for dine spændinger eller for generel velvære under din graviditet.

Vi har en special massagepude, som gør det muligt for dig at ligge på maven.
Puden giver støtte til din mave og barm, så du kan slappe af og nyde behandlingen - ligegyldigt hvor langt henne du er i din graviditet.

Gravidmassage 60 min.

1 time og 10 minutter ⋅ DKK 500,00
Graviditetsmassage er godt til at løsne op for dine spændinger eller for generel velvære under din graviditet.

Vi har en special massagepude, som gør det muligt for dig at ligge på maven.
Puden giver støtte til din mave og barm, så du kan slappe af og nyde behandlingen - ligegyldigt hvor langt henne du er i din graviditet.

Gravidmassage 75 min.

1 time og 15 minutter ⋅ DKK 600,00
Graviditetsmassage er godt til at løsne op for dine spændinger eller for generel velvære under din graviditet.

Vi har en special massagepude, som gør det muligt for dig at ligge på maven.
Puden giver støtte til din mave og barm, så du kan slappe af og nyde behandlingen - ligegyldigt hvor langt henne du er i din graviditet.

Massage 30 min.

30 minutter
Søfartsstyrelsen - massage 30 min.
KUN for ansatte hos Søfartsstyrelsen

Vælg en tid

Udfyld informationer

+45

eller


Betaling

Bekræftelse

Dette er en service leveret af Terapeut Booking