Vælg en ydelse

ZONETERAPI & AKUPRESSUR

Zoneterapi Basis

1 time ⋅ DKK 540,00
Zoneterapi bygger på et helhedssyn af mennesket. Krop og sind spiller ind i det enkelte menneskes sundheds- og sygdomstilstand. Denne terapiform har en generel helende, afstressende og udrensende virkning på kroppen. Spændinger reduceres, blodomløbet og energiflowet i kroppen stimuleres. Hele organismen får derved ny energi og immunforsvaret stimuleres. Gennem behandlingen påvirkes hele kroppen til at søge efter optimal balance.

Zoneterapi Deluxe

1 time og 30 minutter ⋅ DKK 850,00
Behandlingen starter med et udrensende fodbad med SARD Epsom badesalt med mynte og lavendel. Efter fodbadet files dine fødder for hård hud. Ben og fødder bliver peelet og masseret med den lækre SARD melon/eucalyptus scrub med mandelolie, som efterlader huden blød og fugtmættet. Dernæst følger der 60 minutters zoneterapi, hvor du til slut får masseret fødderne ind i Badeanstaltens bestseller indenfor fodcreme.

OBS! Hvis du er diabetiker er det vigtigt du oplyser dette, da det er nødvendigt, at du får plejet dine fødder korrekt hos en statsautoriseret fodterapeut.

Ansigtszoneterapi

1 time ⋅ DKK 540,00
Ansigtszoneterapi er en manuel stimulation af zoner og punkter i ansigtet. Metoden praktiseres på samme måde som fodzoneterapi og er en harmoniserende behandling, som styrker den fysiske og psykiske sundhed. Behandlingen indledes med undersøgelse og diagnose af ansigtets ubalancer ud fra den orientalske medicins principper.

Babyzone 0 - 3 år

30 minutter ⋅ DKK 330,00
En grundig omgang zoneterapi og akupressur til de små fødder kan i mange tilfælde gøre underværker ved kolik, øreproblemer, mavesmerter, snotnæse Med zoneterapi kan du booste din babys immunforsvar, sætte gang i fordøjelsen, i mange tilfælde afhjælpe kolik og skabe trivsel og velbehag. Der sættes altid 30 minutter af, så der er tid og ro til at følge din babys tempo. Selve behandlingen varer mellem 15 - 20 min. alt efter hvordan din baby reagerer. Der skal højst gå 3 dage imellem behandlingerne, hvis du vil afhjælpe en gene.

Børn 3 - 12 år

30 minutter ⋅ DKK 380,00
Behandling til større børn. Der kan med fordel købes et 5 turs klippekort, så du sparer penge på behandlingerne. Kortet er ikke personligt og kan bruges af flere.

Vælg en tid

Udfyld informationer

+45

eller


Betaling

Bekræftelse

Dette er en service leveret af Terapeut Booking